Elektrotechnische installaties

MESAM

Elektrische installaties van uitstekend kwaliteit

MESAM Elektrotechniek  is gespecialiseerd in hoogwaardige elektrotechnische installaties en biedt verschillende diensten aan op het gebied van laagspanningsinstallaties. Deze diensten kunnen worden onderverdeeld in drie categorieën: onderhoud, renovatie en nieuwbouw.

Op het gebied van onderhoud biedt MESAM diverse werkzaamheden aan voor zowel woningen, winkels en kantoorruimtes. Zo kunnen wij bijvoorbeeld wandcontactdozen en schakelaars verplaatsen of vervangen, extra aansluitpunten bijmaken en storingen oplossen aan de elektrotechnische installatie.

Voor renovatiebouw kunnen klanten bij MESAM terecht om hun woning aan te passen naar hun specifieke wensen. Vaak voldoet de elektrische installatie niet meer aan de huidige eisen en ontbreken er netwerk- en CAI-aansluitingen in de verblijfruimtes. Door een renovatieproject uit te laten voeren door MESAM kunnen klanten weer jarenlang comfortabel wonen en is hun woning toekomstbestendig.

Ook op het gebied van nieuwbouw kan MESAM  klanten van dienst zijn. Wij denken graag mee met de klant en/of architect om tot een oplossing te komen die perfect is afgestemd op de wensen van de klant. Zo kunnen wij helpen bij het installeren van de elektrotechnische installatie in nieuwe woningen of utiliteitsgebouwen die op een kavel worden gebouwd.

Kortom, MESAM biedt hoogwaardige elektrotechnische installaties en verschillende diensten aan op het gebied van onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Hierbij staan de wensen van de klant en het verrichten van kwalitatief werk altijd centraal.

Electric Outlet Installation by Electrician

U heeft genoeg zorgen, laat ons voor de lichten zorgen.

Heeft u een probleem? Laat het ons weten en wij lossen het op.